מתכון לדובדבנים מסוכרים מאת מאיה בטאשווילי - עופרים

מתכון לדובדבנים מסוכרים מאת מאיה בטאשווילי

טיול חגיגת מוזיקה וחלוציות בזכרון יעקב וסביבותיה יום שלישי 16.6.20
29 במאי 2020
טיול לשבת:חו”ל גלילי מונפורט רטוב 13.6.20
5 ביוני 2020

מתכון לדובדבנים מסוכרים -מאת מאיה בטאשווילי

1 כוס סוכר

שליש כוס מים

שליש סירופ תירס או גלוקוזה (קונים בחנות תבלינים פיצוחים או של מאפיות)

מביאים הכל לרתיחה ואז מוריד ללהבה בינונית

עד שמתחיל להזהיב

הסירופ צריך להגיע ל 150 מעלות

(אפשר לדעת לפי טסט שעושים בתוך כוס מים קרים ואם זה מתגבש זה מוכן)

עדיף לבחור פרי אטום לשטוף את הפרי ולייבש טוב טוב ואז לטבול בסירופ לתת לזה כמה שניות ייבוש באויר כדי שלא ידבק למשטח

מחכים רבע שעה וזה מתייבש ומוכן לאכילה.

בתאבון!